Hoeveel is mijn auto waard ? Gratis auto taxatie, Binnen de 5 minuten

KRIJG EEN AUTO TAXATIE WAAROP U KUNT VERTROUWEN

100% Gratis en vrijblijvend

Eerlijk prijs voor je auto

Geen verborgen kosten

hoe werkt het opkoperwagens.be

Waarom zou ik een bieding krijgen?

Hoeveel is mijn auto waard ? Ontdek de waarde van je auto in 5 Minuten. We geven u gratis de marktwaarde van uw auto. Of u nu koopt, verkoopt of inruilt, het is belangrijk om te weten hoeveel de mijn auto waard is.

nummer 1

U KOOPT EEN AUTO
Wanneer u een auto koopt , wilt u er zeker van zijn dat u niet te veel betaalt voor je auto en een goede deal voor je geld.

nummer 2

U AUTO VERKOPEN
Als u een auto verkoopt , is het niet eenvoudig om te weten hoeveel u ervoor moet vragen. Het onderwaarderen van een auto kan betekenen dat u een deel van de contante waarde verliest, terwijl overwaarderen het moeilijk kan verkopen.

U RUILT UW AUTO
Als u overweegt auto in te ruilen, wilt u zich niet onder bedrogen voelen om een ​​aanbod te accepteren zonder te weten of het waard is’.

4.5/5

“Makkelijk en probleemloos! Ik heb dit nog nooit eerder gedaan en opkoperwagens maakte de ervaring gemakkelijk en probleemloos !! Ik zou ze ten zeerste aanbevelen als u uw voertuig probeert te verkopen. Ze gaven me de beste prijs in vergelijking met alle anderen. Ik ben een tevreden klant!

Anne / Google review
5/5

“Opkoperwagens maakte het verkopen van mijn auto makkelijker dan ik ooit voor mogelijk had gehouden! Ze hadden geweldige communicatie, hadden al het papierwerk klaar voor mijn afspraak en kregen de inspectie en het papierwerk in minder dan 30 minuten gedaan!

Johan Desoete / Google review

Laat uw voertuig gratis taxeren

Hulp nodig bij het bepalen van een prijs voor uw auto? Gebruik onze gratis taxatietool om de marktwaarde te achterhalen

Ontvang uw gratis schatting

Ontvang gratis en vrijblijvend een online taxatie.

Maak Snel een afspraak

wij halen uw auto op in gans België met onze gratis ophaaldienst. Anderzijds kunt u uw auto ook inleveren bij ons inleveradres

Hoeveel is mijn auto waard?

Hoeveel is mijn auto waard is, hangt af van een aantal zaken, zoals bouwjaar, kilometerstand, staat van de wagen en model. We geven u een geschatte waarde op basis van details de wagen die u ons door geeft via ons formulier .

waarde auto

Verder is voor de waardebepaling het soort brandstof waarop de auto rijdt van belang.

Bij een auto verkopen is natuurlijk ook de staat waarin de auto verkeert, een belangrijke factor.

Is de auto goed onderhouden? Heeft u schade aan de auto of gaat het om een auto die niet meer rijdt?

U geeft ons al die bijzonderheden door en onze experts gaan aan de slag om de waarde van het betreffende voertuig vast te stellen. 

Het verkrijgen van een nauwkeurige taxatie voor u auto die u probeert te kopen of verkopen, kan u tijd en geld besparen. Of u nu koopt of verkoopt (of zelfs als u gewoon nieuwsgierig bent
opkoperwagens.be geeft u de meest nauwkeurige taxatie van uw auto. Het is gratis en onmiddellijk beschikbaar.

Wat beïnvloedt de waarde van een auto?

Neem kijkje op een tweedehands website’s automarkten en u zult waarschijnlijk verschillende vraagprijzen zien voor auto’s ,bestelwagens enz…

goede prijs

Onze experts baseren de taxatie op vele factoren zoals kilometerstand,schade,bouwjaar enz…

De kilometerstand van u auto heeft een goede indicatie van de vraagprijs van je wagen mate van slijtage die u zou verwachten, zowel mechanisch als cosmetisch.
Na veel kilometers te hebben afgelegd (meestal rond de 160.000+), zullen sommige voertuigen storingen gaan ervaren in belangrijke onderdelen, zoals de motor, de versnellingsbak en het remsysteem. Daarom zijn auto’s met een hoge kilometerstand meestal aanzienlijk goedkoper dan lage – kilometerstand .