Hoe u uw bestelwagen kunt verkopen?

U kunt probleemloos uw bestelwagen verkopen via ons online formulier Gratis en vrijblijvend. Breng uw wagen naar ons vestiging en u krijgt direct een waarde bepaling. en krijgt ook dezelfde dag uw geld ter beschikken.

Overname Bestelwagens

Verkoop uw bestelwagen aan een dealer en sla geld van uw volgende voertuig via een overname . Dit is een andere manier om uw bestelwagen te verkopen. Dit kan het proces van verkopen en kopen gemakkelijk maken, maar u kunt op deze manier een deel van de waarde van uw oude bestelwagen verliezen. .

Bestelwagens verkopen

Hoeveel is uw bestelwagen waard ?

waarde bestelwagens

Allereerst moet u de waarde van uw bestelwagen weten. Die kun je nachecken via website zoals tweedehands.be, autoscout.be. Het laatste wat u wilt doen is de waarde van het voertuig overschatten en klanten wegjagen, of het voertuig onderwaarderen en extra geld mislopen.

De snelste en handigste manier om erachter te komen hoeveel uw bestelwagen waard is, is door onze online auto– en bestelwagenwaarderingstool te gebruiken, die u binnen 30 minuten een gratis waardebepaling kan opleveert.

We kopen elke bestelwagen . Van bedrijfswagens tot particuliere bestelwagens, wagenparkvoertuigen en bedrijfswagens tot schadewagens.

Wij kopen alle merken met passie, of het nu gaat om Mercedes Benz, Toyota, Nissan, BMW enz…

Verkoop je wagen hier

Aankoop bestelwagens en vrachtwagens

aankoop vrachtwagens

Export

Beschikt u over een voertuig die u graag wilt verkopen, en wilt u de verkoop snel en eenvoudig afhandelen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons bedrijf handelt in diverse voertuigen. We kopen deze in voor de export. U kunt bij ons terecht met verschillende voertuigen. Neem bijvoorbeeld contact met ons op als u een bedrijfswagen, 4×4 of personenauto wilt verkopen. We zijn ook altijd geïnteresseerd in vrachtwagens en bestelwagens. We kopen deze wagens op als u ze niet meer nodig heeft.

Reden van verkoop

Er kunnen veel redenen zijn waarom u een voertuig wilt verkopen. Verkoop kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer een voertuig schade heeft, wanneer de keuring verlopen is, of wanneer er veel kilometers op de teller staan. Ons bedrijf koopt ook voertuigen in die weg moeten vanwege het overlijden van de eigenaar, of vanwege een faillissement. Door uw voertuig direct aan ons te verkopen bespaart u veel tijd. U hoeft dan niet meer op zoek te gaan naar een geschikte koper. U kunt bij ons terecht met wagens van diverse merken en types. We geven u een eerlijke prijs voor deze voertuigen.

De verkoop van uw voertuig

Wij kunnen het voertuig direct van u overnemen en we zorgen voor een snelle en direct uitbetaling. Wanneer u uw bestelwagen of vrachtwagen wilt verkopen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen vervolgens een goed bod doen op uw voertuig. we staan garant voor een eerlijke en betrouwbare afhandeling van de verkoop. Zo heeft u geen zorgen meer over de verkoop van uw voertuig.

www.opkoperwagens.be