Bestelwagen verkopen aan een opkoper ?  Of uw vrachtwagen verkopen 

1 Step 1
Ontvang binnen de 30 minuten een gratis bod op uw Bestelwagen of Vrachtwagen
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Bestelwagen verkopen is veilig en gemakkelijk

100% Gratis en vrijblijvend

Gegarandeerd bod op je auto

Je brengt of wij halen de wagen

Hoe u uw bestelwagen kunt verkopen?

hoe werkt het opkoperwagens.be

Verkopen aan opkoperwagens.be
u kunt probleemloos uw bestelwagen verkopen via ons online formulier Gratis en vrijblijvend. Breng uw wagen naar ons vestiging en u krijgt direct een waarde bepaling. en krijgt ook dezelfde dag uw geld ter beschikken.

Particulier verkopen
Bij een verkoop tussen particulieren ligt de prijs gemiddeld 5 tot 10% hoger dan bij verkoop aan een professionele dealer. Het nadeel bij een verkoop aan een particuliere koper is dat het tijdrovend is Particuliere verkopen kunnen vaak weken of zelfs maanden in beslag nemen. Daarna zakt de marktwaarde van je wagen.

Overname
Verkoop uw bestelwagen aan een dealer en sla geld van uw volgende voertuig via een overname . Dit is een andere manier om uw bestelwagen te verkopen. Dit kan het proces van verkopen en kopen gemakkelijk maken, maar u kunt op deze manier een deel van de waarde van uw oude bestelwagen verliezen. .

4.5/5

“Makkelijk en probleemloos! Ik heb dit nog nooit eerder gedaan en opkoperwagens maakte de ervaring gemakkelijk en probleemloos !! Ik zou ze ten zeerste aanbevelen als u uw voertuig probeert te verkopen. Ze gaven me de beste prijs in vergelijking met alle anderen. Ik ben een tevreden klant!

Anne / Google review
5/5

“Opkoperwagens maakte het verkopen van mijn auto makkelijker dan ik ooit voor mogelijk had gehouden! Ze hadden geweldige communicatie, hadden al het papierwerk klaar voor mijn afspraak en kregen de inspectie en het papierwerk in minder dan 30 minuten gedaan!

Johan Desoete / Google review

Laat uw voertuig gratis taxeren

Hulp nodig bij het bepalen van een prijs voor uw auto? Gebruik onze gratis taxatietool om de marktwaarde te achterhalen

Ontvang uw gratis schatting

Ontvang gratis en vrijblijvend een online taxatie.

Maak Snel een afspraak

wij halen uw auto op in gans België met onze gratis ophaaldienst. Anderzijds kunt u uw auto ook inleveren bij ons inleveradres

bestelwagens

wij zijn opkopers van alles soorten Bestelwagens.

Ongeacht het aantal kilometers , de staat en de bouwjaar geven wij u Correcte hoge prijs.
Wij kopen ook bestelwagens met schade of zonder keuring in de staat waarin het zich bevindt. Meld uw bestelwagen gratis aan bij opkoperwagens.be met gebruik van het online formulier, ontvang u gratis een offerte

over ons

Opkoperwagens, uw specialist in aankoop en verkoop van alle Bestelwagens. Uw Bestelwagen verkopen? opkoperwagens.be is het adres om uw auto zo snel mogelijk aan de beste prijs te verkopen.

Hoeveel is uw bestelwagen waard. .

Allereerst moet u de waarde van uw bestelwagen weten. Die kun je nachecken via website zoals tweedehands.be, autoscout.be. Het laatste wat u wilt doen is de waarde van het voertuig overschatten en klanten wegjagen, of het voertuig onderwaarderen en extra geld mislopen.
De snelste en handigste manier om erachter te komen hoeveel uw bestelwagen waard is, is door onze online auto– en bestelwagenwaarderingstool te gebruiken, die u binnen 30 minuten een gratis waardebepaling kan opleveert.

We kopen elke bestelwagen . Van bedrijfswagens tot particuliere bestelwagens, wagenparkvoertuigen en bedrijfswagens tot schadewagens.

Wij kopen alle merken met passie, of het nu gaat om Mercedes Benz, Toyota, Nissan, BMW, Holden, Ford, Volkswagen, Subaru, Volvo, Daewoo, Chevrolet, Isuzu, Hyundai, Mitsubishi, Honda, enz..

Wij kopen bestelwagens in elke staat:  oud, gebruikt,beschadigd, ongeval. Kapot, mechanische problemen, , uitgeschreven,  niet-draaiend, zonder keuring enz.