Auto verkopen zonder keuring.
Ook dat is bij ons mogelijk!

Auto verkopen zonder keuring

Bent u in het bezit van een auto die niet recentelijk gekeurd is, maar wilt u hem wel verkopen? Dan bent u bij Opkoperwagens.be aan het juiste adres. Wij kopen alle soorten auto’s aan, zelfs ernstig beschadigde wagens en afgekeurde voertuigen.

Op deze manier komt u snel van uw auto zonder keuring af.Vanzelfsprekend zullen we uw wagen volledig naar waarde taxeren. U krijgt bij ons dan ook de beste prijs voor uw afgekeurde auto. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

1 Step 1
Ontvang Binnen de 30 minuten een Bod
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Kan ik mijn auto verkopen zonder keuring?

Je auto verkopen zonder  keuring voor export is zeker mogelijk.De autodealer is in dat geval zelf verantwoordelijk voor de keuring. Verkoop je je wagen aan een particulier, dan is een keuring voor verkoop nodig. 

businessman thumbs up

Auto verkopen zonder keuring, bij opkoperwagens.be

100% gratis 

kosteloos en vrijblijvend

Directe Betaling

Cash of via overschrijving

Belgische erkende dealer

Veilig en Betrouwbaar

Welke papieren heb ik nodig voor keuring voor verkoop?

Tijdens de keuring voor verkoop dien je de volgende documenten voor te leggen: Het laatste inschrijvingsbewijs van het voertuig (deel ‘voertuig’ én deel ‘thuis’) Het laatste keuringsbewijs van het voertuig (indien van toepassing) Het gelijkvormigheidsattest.

Laat uw voertuig gratis taxeren

Hulp nodig bij het bepalen van een prijs voor uw auto? Gebruik onze gratis taxatietool om de marktwaarde te achterhalen

Ontvang uw gratis schatting

Ontvang gratis en vrijblijvend een online taxatie.

Maak Snel een afspraak

wij halen uw auto op in gans België met onze gratis ophaaldienst. Anderzijds kunt u uw auto ook inleveren bij ons inleveradres

Het grote voordeel van uw wagen aanmelden bij Opkoperwagens.be is dat we uw voertuig direct onder de loep nemen. Zelfs auto’s met enorme deuken of ontbrekende onderdelen zijn vaak nog heel waardevol. Onze experts weten precies waar ze op moeten letten en kunnen u dan ook snel een correcte prijs voor uw wagen bieden. Op deze manier hoeft u niet wekenlang online advertenties aan te maken voor uw ongekeurde auto, maar komt u snel van uw oude wagen af.

banner opkoperwagens.be

Waarom uw auto verkopen aan Opkoperwagens.be?

Het verkopen van uw auto zonder keuring via Opkoperwagens.be is simpelweg de meest eenvoudige manier om van uw oude wagen af te komen.

Via onze website verkoopt u snel, moeiteloos en ook nog eens tegen de beste prijs. Wacht daarom geen dag langer, maar start direct met uw auto verkopen zonder keuring. Vervolgens kunt u uw wagen inleveren op ons adres, maar ook is het mogelijk om uw wagen te laten ophalen. Onze kosteloze ophaaldienst werkt door gans België.

Altijd een goede prijs voor uw wagen

Ook als uw wagen niet meer op de openbare weg mag rijden is hij nog steeds waardevol. In vrijwel alle gevallen kunnen onze specialisten nog heel wat onderdelen uit uw auto halen. Deze onderdelen kunnen vervolgens weer worden gebruikt om andere auto’s van hetzelfde merk en type te herstellen. Voor deze onderdelen wordt nog een goede prijs betaald.

Het spreekt dan ook voor zich dat we bij Opkoperwagens.be altijd een net bod doen op uw afgeschreven auto. Bent u benieuwd naar de restwaarde van uw wagen? Bied dan direct uw voertuig aan via ons online platform en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons.

goede prijs

opkoperwagens.be

Wij zijn actief in héél België. Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant.

© 2016 Opkoperwagens.be Wij kopen uw auto voor de beste prijs! | Privacy BeleidAlgemene Voorwaarden