Auto verkopen zonder keuring.
Ook dat is bij ons mogelijk!

1 Step 1
Ontvang Binnen de 30 minuten een Bod
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Auto verkopen zonder keuring

Bent u in het bezit van een wagen die niet recentelijk gekeurd is, maar wilt u hem wel verkopen? Dan bent u bij Opkoperwagens.be aan het juiste adres. Wij kopen alle soorten auto’s aan, zelfs ernstig beschadigde wagens en afgekeurde voertuigen.

Op deze manier komt u snel van uw auto zonder keuring af.Vanzelfsprekend zullen we uw wagen volledig naar waarde taxeren. U krijgt bij ons dan ook de beste prijs voor uw afgekeurde auto. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag verder!

Auto verkopen zonder keuring, bij opkoperwagens.be

100% gratis 

kosteloos en vrijblijvend

Directe Betaling

Cash of via overschrijving

Belgische erkende dealer

Veilig en Betrouwbaar

Snel uw auto verkocht

Het grote voordeel van uw wagen aanmelden bij Opkoperwagens.be is dat we uw voertuig direct onder de loep nemen. Zelfs auto’s met enorme deuken of ontbrekende onderdelen zijn vaak nog heel waardevol. Onze experts weten precies waar ze op moeten letten en kunnen u dan ook snel een correcte prijs voor uw wagen bieden. Op deze manier hoeft u niet wekenlang online advertenties aan te maken voor uw ongekeurde auto, maar komt u snel van uw oude wagen af.

businessman thumbs up

Laat uw voertuig gratis taxeren

Hulp nodig bij het bepalen van een prijs voor uw auto? Gebruik onze gratis taxatietool om de marktwaarde te achterhalen

Ontvang uw gratis schatting

Ontvang gratis en vrijblijvend een online taxatie.

Maak Snel een afspraak

wij halen uw auto op in gans België met onze gratis ophaaldienst. Anderzijds kunt u uw auto ook inleveren bij ons inleveradres

goede prijs

Altijd een goede prijs voor uw wagen

Ook als uw wagen niet meer op de openbare weg mag rijden is hij nog steeds waardevol. In vrijwel alle gevallen kunnen onze specialisten nog heel wat onderdelen uit uw auto halen. Deze onderdelen kunnen vervolgens weer worden gebruikt om andere auto’s van hetzelfde merk en type te herstellen. Voor deze onderdelen wordt nog een goede prijs betaald. Het spreekt dan ook voor zich dat we bij Opkoperwagens.be altijd een net bod doen op uw afgeschreven auto. Bent u benieuwd naar de restwaarde van uw wagen? Bied dan direct uw voertuig aan via ons online platform en u ontvangt zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Waarom uw auto verkopen aan Opkoperwagens.be?

Het verkopen van uw auto zonder keuring via Opkoperwagens.be is simpelweg de meest eenvoudige manier om van uw oude wagen af te komen.

Via onze website verkoopt u snel, moeiteloos en ook nog eens tegen de beste prijs. Wacht daarom geen dag langer, maar start direct met uw auto verkopen zonder keuring. Vervolgens kunt u uw wagen inleveren op ons adres, maar ook is het mogelijk om uw wagen te laten ophalen. Onze kosteloze ophaaldienst werkt door gans België.

Is een auto verkopen zonder keuring legaal?

In vrijwel alle gevallen is een auto verkopen zonder keuring niet toegestaan. Uiteraard zijn er wel een paar uitzonderingen. Het verkopen van een ongekeurde wagen mag wel indien u hem verkoopt aan uw zoon, dochter of partner. Ook is het toegestaan om uw afgekeurde auto te verkopen aan een garagist, autohandelaar of een opkoper. Overigens is een auto zonder keuring verkopen aan particulieren ook toegestaan, maar alleen als jullie van tevoren nadrukkelijk afspreken dat de wagen niet wordt gebruikt op de openbare weg.

opkoperwagens.be

Wij zijn actief in héél België. Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Brussel, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant.

Ik wil mijn auto aan jullie verkopen, wat heb ik nodig?

Wilt u ook uw oude auto verkopen zonder keuring? Meld uw wagen dan vandaag nog aan op Opkoperwagens.be. In dat geval ontvangen we graag de volgende gegevens van u: het merk, het type en de huidige staat van uw wagen. Heeft u foto’s van uw voertuig?

tuur deze dan direct mee, zodat we een goed bod voor u kunnen opstellen. Uiteraard hebben we ook uw contactgegevens nodig, zoals uw e-mailadres en telefoonnummer. Zo kunnen we u direct inlichten zodra we de prijs voor uw auto zonder keuring hebben vastgesteld.

© 2016 Opkoperwagens.be Wij kopen uw auto voor de beste prijs! | Privacy BeleidAlgemene Voorwaarden