Auto verkopen voor export ? Ontvangt binnen de 30 minuten een Bod

auto verkopen voor export

Snel, Gratis en vrijblijvend

Auto verkopen voor export

U kunt tegenwoordig uw auto waar dan ook te koop aanbieden. Uw auto kan in een ander land bijvoorbeeld een stuk gewilder zijn. Misschien krijgt u daarentegen in Nederland, Duitsland of Frankrijk een veel betere prijs voor uw auto.

Maar ook worden steeds vaker auto’s geëxporteerd naar Oost-Europa, Afrika en Azië. Kan dat echter bijvoorbeeld
wel? En is het daarentegen niet heel moeilijk om uw auto te verkopen voor export? Uw auto verkopen voor export is uiteindelijk een stuk gemakkelijker dan u denkt.

Auto verkopen voor export ook voor particulieren

Het kan voor een particulier desalniettemin een hele klus zijn om uw auto te exporteren naar een ander land. Zeker als dit land bijvoorbeeld buiten de Europese Unie ligt.

U kunt daar uiteindelijk vaak wel een handje bij gebruiken van
een betrouwbare partner die weet welke stappen u moet doorlopen. En u uiteraard op de juiste wijze adviseert over wat het slimste is voor u en uw export auto.

Bij Opkoperwagens.be hebben wij bijvoorbeeld al talloze auto’s met succes geëxporteerd voor een uitstekende prijs. Kom daarom gerust eens langs voor een gratis taxatie om uw auto voor de juiste prijs te verkopen voor de export.

cars export

Auto verkopen om te exporteren

exporteren

Uw auto verkopen voor export kan in veel gevallen echter voordelen voor u opleveren. Belgische auto’s staan in andere landen immers erg goed bekend.

Over het algemeen rijden in België aan de ene kant luxere auto’s rond die dikwijls vele extra’s en accessoires hebben. Bovendien worden Belgische auto’s over het algemeen goed onderhouden. Hierdoor is de levensduur nog erg lang. Dit geldt uiteindelijk ook voor tweedehands auto’s.

Een Belgische auto verkopen voor export is concluderend een goede keuze! Auto verkopen voor export loont de moeite
De vraag is natuurlijk wel of exporteren ook voor u uiteindelijk ook de moeite loont. Zeker met alle extra exportkosten die er uiteindelijk bij komen kijken.

Daar zult u uiteindelijk vaak nog enorm van opkijken! In veel gevallen is een auto die hier niks meer waard is, in een ander land daarentegen nog een fortuin waard. Total loss verklaarde auto verkopen voor export.

Zeker als het gaat om auto’s die economisch total loss zijn verklaard. Bijvoorbeeld na een aanrijding. Een auto

opknappen kost hier zoals gezegd een fortuin door de relatieve hoge arbeidskosten. Die arbeidskosten liggen in andere landen daarentegen weer een stuk lager.

Daar kunnen zij om die reden een relatief nieuwe luxe auto in een
fractie van de kosten weer helemaal als nieuw opknappen. Daarom zijn zij ook bereid om nog een fatsoenlijk bedrag
voor uw auto te betalen. Dit kan concluderend voor u ook zeker de moeite lonen.

Ongekeurde auto verkopen voor export.
Maar ook bijvoorbeeld auto’s die niet door de keuring zijn gekomen, kunnen interessant zijn voor export verkoop.

In België zijn de regels immers enorm streng. In andere landen is dat immers vaak een stuk minder. Daarom kan uw auto in een ander land nog vele jaren mee. Uw auto verkopen voor export is daarom een serieuze en lucratieve opties.

Verkoop uw auto voor export

verkoop export

Is uw auto daadwerkelijk interessant voor verkopen voor export?

Wij kunnen u daarbij helpen om dit voor u te onderzoeken. Inmiddels hebben wij een uitgebreid netwerk aan internationale autodealers. Wanneer wij uw auto taxeren, dan kunnen wij uw auto te koop aanbieden bij onze internationale partners.

Zo hoort u binnen de kortste keren wat voor prijs u voor uw export auto zou kunnen krijgen. Geen papierwerk bij auto verkopen voor export. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken om alle papierwerk.

Wij nemen zoals gezegd alle formaliteiten uit uw handen. U krijgt uiteindelijk netjes uw vrijwaringsbewijs en de betaling in handen. Wij doen vervolgens de rest bij uw auto verkopen voor export. Dat is terugblikkend nog eens een fijn gevoel, toch.

www.opkoperwagens.be