Opkoper auto. Ontvang een bod in 5 minuten

carrental2-slider-pic2

Snel, Gratis en vrijblijvend

1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Hoe auto verkopen aan opkoper 

Als je je auto wilt verkopen aan een opkoper, zijn hier de stappen die je kunt volgen:

1. Zoek een betrouwbare opkoper: Er zijn verschillende opkopers die interesse hebben in het kopen van jouw auto, dus het is belangrijk om onderzoek te doen naar betrouwbare opkopers in jouw regio.

2. Neem contact op: Nadat je een opkoper hebt gevonden, neem je contact op om te vragen of ze geïnteresseerd zijn in jouw auto. Meestal kun je dit op hun website doen of door telefonisch contact op te nemen. Hier moet je informatie geven over de staat van je auto en de vraagprijs die je in gedachten hebt.

3. Maak een afspraak: Als de opkoper geïnteresseerd is en de prijs acceptabel vindt, dan maken jullie een afspraak om de auto te bezichtigen en te testen.

4. Bezichtiging en testrit: De opkoper zal de auto bezichtigen en de staat en algemene conditie van de auto beoordelen. Vaak zal de opkoper ook een testrit willen maken om te zien hoe de auto rijdt en om eventuele problemen op te sporen.

5. Prijsonderhandeling: Nadat de opkoper de auto heeft bekeken en getest, zal er eventueel nog prijsonderhandeling plaatsvinden om tot een definitieve prijs te komen.

6. Verkoop van de auto: Als beide partijen tot een overeenkomst zijn gekomen, kun je de auto verkopen aan de opkoper. De opkoper zal het geld direct betalen en de nodige papieren en documentatie voor de verkoop in orde maken.

Het is altijd belangrijk om te onthouden om een ​​betrouwbare en verantwoordelijke opkoper te kiezen om ervoor te zorgen dat de verkoop soepel verloopt en je een eerlijke prijs krijgt voor je auto.

verkopen

Hoe auto verkopen aan opkoper 

Er zijn opkopers die je auto aan huis kunnen ophalen voor inspectie, onderhandeling en aankoop. Dit is handig als je geen tijd hebt om naar een opkoper te rijden, of als je auto niet meer rijdbaar is.
Het proces van het verkopen van je auto aan een opkoper aan huis is vergelijkbaar met dat van het verkopen van je auto aan een opkoper op een vaste locatie. 

 Welke papieren heb ik nodig?

taxatie

Opkoper auto :Welke documenten heb ik nodig om mijn auto te verkopen?

Het is vaak moeilijk om al die stukjes papier bij te houden die bij het bezit van een auto horen, en als het op verkopen aankomt, stellen de meeste eigenaren zich de vraag: welke documenten heb ik nodig om mijn auto te verkopen? 

Als u uw auto verkoopt, moet u volgende documenten voorleggen aan de koper:
  • het inschrijvingsbewijs.
  • het roze formulier ‘aanvraag tot inschrijving van een voertuig’, 
  • het keuringsattest.
  • het gelijkvormigheidsattest.

Opkoper alle auto’s. Waar kan ik mijn auto verkopen

Verkoop je auto in heel Belgie

wij halen uw auto op in heel België met onze gratis ophaaldienst. we kopen uw auto binnen 30 minuten, Onze medewerkers zijn binnen de 30 minuten bij uw thuis .

We nemen ook al het papierwerk  voor u uit handen. 

Ontvang het geld ter plekke of via overschrijving. Zoals u wenst.

inleveradres in ons locatie

uw kunt u auto verkopen in ons vesteging in hamme .

Adres

Dijkstraat 18, Hamme

Eenvoudig uw gegevens invoeren

Verkoop jouw auto veilig en gemakkelijk

Voor het verkopen van uw auto vult u in de eerste plaats de gegevens van uw auto in. Ten eerste vult u het merk van uw auto in. Daarna kunt u het model uitkiezen. Vervolgens vult u het bouwjaar in. Tegelijkertijd geeft u aan wat het type brandstof is. Bovendien vult u de kilometerstand van uw te verkopen auto in. Tenslotte geeft u aan wat uw gemeente, telefoonnummer en e-mailadres zijn. Daarnaast geeft u uw beoogde vraagprijs aan. Bovendien kunt u eventueel nog opties en vragen kwijt.

Uw auto opkoper. Gratis online taxatie

header banner cars

Ten tweede ontvangt u binnen een half uur vervolgens een taxatierapport. Op grond van uw gegevens ontvangt u een realistische prijs voor uw auto. Om die reden was uw auto verkopen nooit zo eenvoudig.

Het bod dat u ontvangt voor uw auto is namelijk gegarandeerd en geheel vrijblijvend. U bepaalt immers zelf of u uw auto aan ons verkoopt. Bovendien kunt u ons houden aan ons bod.

Wijstaan namelijk achter ons bod. U kunt ons daarnaast vertrouwen. Wilt u ons bod desondanks verifiëren bij uw eigen autodealer? Met ons bod ter illustratie kunt u naar
uw plaatselijke autodealer gaan.

Wij weten dat uw auto verkopen bij ons desalniettemin de moeite loont. Het bod van een andere autodealer zal niet overeenkomstig zijn met de prijs die wij betalen voor
uw auto.

Snel een afspraak maken.
Om uw auto te verkopen bent u bij ons aan het juiste adres. Gaat u op grond van ons bod akkoord met ons? Vervolgens nemen wij telefonisch of per e-mail contact met u op.

Daarna maken wij een afspraak met u om uw auto op te halen. Ten slotte halen wij uw auto op in gans België met onze gratis ophaaldienst.

Anderzijds kunt u uw auto ook inleveren bij ons inleveradres. Wat uw exacte voorkeur ook heeft. U ontvangt uw geld vervolgens direct cash. Of toch liever met een bankoverschrijving of een cheque?

Concluderend is het verkopen van uw auto snel, eenvoudig en veilig. En bovendien tegen de hoogste
prijs. Samenvattend, is auto verkopen via Opkoperwagen.be de eenvoudigste manier

Waarom voor ons kiezen ?

Al meer dan 20 jaar bieden we de hoogste prijs. De gemakkelijkste en snelste manier om uw auto te verkopen. Opkoperwagens.be is een tweedehands autodealer die zich inzet om u een concurrerende prijs voor uw voertuig te betalen. Auto kopen

Auto verkopen

Wat mensen
over ons denken

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test

Snel en makkelijk

Snel en makkelijk auto verkopen doe je bij opkoperwagens.be
Correcte en vlotte afhandeling. Vriendelijke medewerkers.

Samantha D

Vlot ontvangst

Vlot ontvangst, correcte service, de voorgestelde prijs ontvangen, vriendelijk personeel.

Marc V.